Presentkort

 

Beer Monkey är ett mycket litet bryggeri, det jag lever av är era besök i mitt Taproom och den försäljning jag har till krogar i närområdet. Nu när coronaviruset härjar innebär det för Beer Monkey färre gäster och 0 (noll) försäljning av öl till andra krogar.

 

Det är kris på riktigt med andra ord.

 

För en tid sedan startade jag därför försäljningen av presentkort till ölprovning efter corona. Upplägget är ganska enkelt, man mailar mig på info@beermonkey.se och anger i mailet;

  • Hur många presentkort man vill köpa
  • Mobiltelefonnummer
  • Epost adress där jag kan nå dig.

Priset per person är 395 kr (inkl. moms) och förutom provning av min öl bjuds det på snacks och passande smakbitar. Självklart blir det även en visning av bryggeriet.

 

Efter att ni skickat mailet med uppgifterna ovan kommer jag skicka en betallänk till er via SMS, naturligtvis får ni även ett kvitto. Vill ni även ha ett presentkort på papper efter man beställt och betalat (om man t.ex. vill ge bort det i present) går det bra att hämta det i mitt Taproom under ord. öppentider.

 

När detta corona-helvete är slut kommer jag lägga upp många olika tillfällen för provning, ni väljer då vilken dag som passar er bäst. Jag lovar att göra allt för att få till datum som passar alla.

 

Jag drog igång denna försäljning av presentkort torsdag 18/3 och det gensvar jag fått hitintills har överträffat mina förväntningar, men jag vill såklart gärna att fler kommer på mina ölprovningar. Jag är dock djupt rörd över att så många bryr sig och ställer upp i dessa tuffa tider, all kärlek till er!

 

Tack för allt stöd och glöm inte att stötta ditt favoritbryggeri/pub/restaurang under denna jobbiga period, annars är risken stor att dom inte finns kvar när denna prövning är över.