Events

Oavsett om du planerar en teamaktivitet, företagsmingel eller en personalfest kan BeerMonkey hjälpa dig att skapa en unik upplevelse!

Nedan finner du några exempel på vad vi erbjuder; Ölproving, Bryggerivisning, Teambryggning, m.m.  Eller har du något annat i åtanke? Kontakta Daniel så ser vi till atthänder!


Ölprovning, bryggerivisning samt ost och chark buffé hos BeerMonkey
14344895_1136449363116567_1920227828147311328_n

Vill ni veta vad allt snack om “craft beer” handlar om eller är några av er redan redan fast? Spelar ingen roll, ölprovning med Beer Monkey är för alla (förutom ölsnobbar som rackar ner på folk som dricker den där massproducerade gula vätskan som också kallas öl) Emellertid så finns det än bättre väg och genom att förstå vad som skiljer olika öl åt så är du på god väg till upplysning! Utöver underbar öl bjuds det även på en fantastisk charkuteri och ost-buffé samt snacks. Självklart erbjuds även en rundtur i själva bryggeriet för det den som är intresserad.

Priset för ölprovning med chark och ost-buffe samt bryggerivisning hos oss är 5.290 kr exkl. moms för upp till 10 personer (6.490 kr inkl. moms*) Är ni fler än 10 tillkommer 529 kr per person exkl. moms (649 kr inkl. moms*) Betalning sker med kort, Swish eller om ni så önskar mot faktura. Eventet tar allt från två till fyra timmar, ni bestämmer själva. Önskar ni beställa mer att dricka i baren under kvällen går det såklart bra också.

 

Om så önskas kan eventet utökas med middag och och mer dryck.

 

Priserna ovan gäller måndagar, tisdagar och torsdagar, önskar ni boka andra dagar kontakta Daniel. Så vad väntar du på? Kontakta Daniel på info@beermonkey.se för bokning och mer info.

 

* Priset inkl. moms är baserat på både 12% moms för mat och 25% moms dryck samt event.


teambrew960

Teambryggning

Håller du på att planera en teamaktivitet men kan inte komma på något kul och spännande? Brygg öl med BeerMonkey!

 

Teambryggningen sker på BeerMonkeys bryggeri i Knivsta. Jag tar er igenom hela brygg-processen och tillsammans skapar vi ett recept för ert eget teams öl.

 

Efter att vi bryggt tillsammans får varje deltagare med sig sin egen fyllda 5 liters glasdamejeanne tillsammans med lite jäst. När ölen har jäst klart efter ett par veckor har ni producerat er alldeles egna öl, något att glänsa med vid nästa fika!

 

Aktiviteten tar ca. 2 ½ till 3 timmar och priset för denna upplevelse är 3.960 kr exkl. moms (4.950 kr inkl. moms) för upp till 6 personer, om ni är fler än så eller har andra funderingar kolla på FAQ sidan eller kontakta mig på info@beermonkey.se

 

 


Privata BeerMonkey Events

brewwithbeermonkey

BeerMonkey gör inte bara företagsevenemang, vi ordnar även Brygg med BeerMonkey, bryggerivisningar, fester och provningar. Vill du boka BeerMonkey för en tillställning kontakta mig på info@beermonkey.se

Lär dig brygga med BeerMonkey

Vill du lära dig att brygga din egen öl? Anmäl dig till Brygg med BeerMonkey. Vid varje kurstillfälle brygger vi en Ale som vi tillsammans skapat receptet för. Vi börjar med att välja vilka ingredienser för att sedan gå igenom hela processen fram till färdig vört.

 

I kursen ingår förutom själva utbildningen 5 liter vört per deltagare, komplett med all utrustning du behöver att väl hemma jäsa och tappa ölen på flaska. Då kursen är ca. 7 timmar lång inkludera priset även en brygglunch i bryggeriet!

Antal deltagare behöver vara mellan 3 och 5 för att kursen skall bli av. Pris per person är 1250 kr. Intresserad? Skicka då din förfrågan till info@beermonkey.se